Vi skickar inom 24 timmar – Alla beställningar skickas från Sverige

5 av 5 stjärnor hos trustpilot

Allt för din elscooter

Här är ett urval av fotbrädor designade av våra kunder, samt från vårt sortiment – allt är möjligt!

Fotbrädor

En fotbräda är ett snyggt sätt att styla din scooter på ett mer personligt sätt. Den ger också en bättre komfort med mer plats för fötterna då du kan stå på ett mer naturligt sätt när du åker.

Du kan välja en färdig fotbräda eller designa med ditt eget motiv. Våra fotbrädor kommer färdiga att installera, vilket är väldigt enkelt och tar ca 1-2 minuter. Din scooter får ett unikt utseende och är lättare att urskilja från andra scootrar.

Gå direkt till fotbrädorna

Footboard Signature Sport

Installation
Fotbrädan är mycket enkel att installera och ingen modifiering av scootern behövs. Placera brädan ovanpå ståplattan på scootern. Skruva fast fotbrädan underifrån med medföljande fästen – det är allt. Brädan sitter stabilt och du har nu en snyggare och bekvämare scooter.

Mönster
Du kan välja en fotbräda med färdigt mönster eller designa med ditt eget motiv. Skulle du senare tröttna på mönstret kan du bara ersätta det med ett nytt.

Mönster finns att beställa via vårt designverktyg. Där kan du välja bland färdiga bakgrunder och symboler eller designa med dina egna bilder, egen logotyp och text. Du får sedan hem ditt mönster utskuret och klart att montera.

Material
Våra fotbrädor är tillverkade av polyeten, vilket är en oerhörd slitstark plast som tål väldigt mycket. Repor kan uppstå om du skulle slå i en kant, men fotbrädan kommer hålla många år.

Företag
Vi kan också erbjuda ert företag ett bra sätt att profilera er. Vi hjälper er att ta fram design för såväl fotbrädor som dekaler.

1. Hitta en fotbräda som passar din scootermodell

Välj modell

2. Välj fotbräda / designa din egen fotbräda eller nytt motiv till din bräda

Fotbrädmodeller