Retur & ånger

Retur av oönskade varor

Du rätt att avbryta ditt onlineköp inom 14 dagar utan att ange någon anledning. Detta gäller inte specialtillverkade varor. Ångerfristen löper ut efter 14 dagar från den dag då du mottager din beställning. För att kunna använda rätten att ångra dit köp måste du informera oss via hello@curiousjoe.se om ditt beslut att ångra din beställning. För att uppfylla sista ångerfristen räcker det att du skickar ett meddelande om att du vill ångra dit köp, innan ångerfristen har löpt ut. Du måste förse oss med: Din avsikt, ordernummer, produkt, orderdatum, mottaget datum, ditt namn och adress.

Hur går det till?

Om du ångrar och returnerar en beställning kommer vi att återbetala den betalning som mottagits från dig, exklusive leveranskostnaderna.

Vi kan komma att göra ett avdrag från återbetalningen för eventuell värdeförlust på levererade varor, om förlusten är resultatet av onödig hantering av dig.

Vi kommer att göra återbetalningen utan onödigt dröjsmål, och senast 14 dagar efter den dag vi mottagit de varor som returnerats.

Vi kommer att göra återbetalningen med samma betalningsmedel som du använde för den första transaktionen.

Skräddarsydda produkter, som har skräddarsytts för dig, är uteslutna från rätten att ångra köp.

Återlämnande av varor

Du måste att skicka tillbaka varorna till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar från den dag då du meddelat att du önskar göra en retur. Tidsfristen är uppfylld om du skickar tillbaka varorna innan perioden på 14 dagar har passerat.

Returkostnad

Du är ansvarig för den direkta kostnaden för att returnera varorna och skicket på produkterna vid retur, produkterna ska därför skickas väl förpackade och i originalförpackning.

Ej uthämtad beställning

Om du som kund inte hämtat ut din beställning på det sätt som överenskommits debiterar vi inom sverige en avgift om 300 kr. Avgiften är nödvändig för att vi ska kunna täcka kostnader för returfrakt och hantering som uppstår. Observera att om du inte tar emot eller hämtar en ut försändelse räknas det inte som om du har meddelat att du har ångrat ditt köp.